In fiecare duminică e Happy Sunday in locațiile Perfect Pet: 10% reducere la serviciile medicale si produsele de farmacie/petshop.

Promotii, gratuitati si oferte speciale

Un motiv în plus să ne vizitezi.

Vânătă fericită - cadou la frizerie

O noua jucarie cadou pentru cateii si pisicutele ce ne viziteaza la frizerie - o vânătă fericită!
La frizerie, cadoul este primit de fiecare catel ce opteaza pentru pachetul Perfect iar pentru pisicute, la pachetul Tuns si Stralucitor.
 

 

Valabilitate: Pentru catei si pisici, in toate locatiile, până la 15.06.2023 sau epuizarea stocului. 

 

Vezi unde ne poți găsi


Prima consultatie GRATUITA - cu programare online

Programarea online la cabinet dureaza doar 1 minut si iti aduce primul consult gratuit. Este foarte simplu: am testat cu o mama in varsta de 65 ani si s-a descurcat de minune! Acceseaza https://programari.perfectpet.ro si profita de oferta destinata tuturor cateilor si pisicutelor ce nu au o fisa de cabinet la noi. Indiferent de varsta si cat de priceputi la calculatoare, sunt.

Valabilitate: In toate locatiile, până la finalul lunii, pentru fiecare pacient ce nu are fisa la cabinetul nostru. Nu se aplica la cazuri de urgenta si consultatii ortopedie/neurologie.

Vezi unde ne poți găsi


2 pachete la preț de 1

La fiecare pachet Perfect primești gratuit peste o lună un pachet Strălucitor (spălat, tăiat unghii, curățat urechi). Pachetul gratuit poate fi efectuat in intervalul Luni-Vineri (nu in weekend). Pentru că e păcat ca amicii noștri să nu arate Perfect cât mai mult timp.

Valabilitate: promoție permanentă, valabilă pentru căței sub 20kg, în toate locațiile, pe bază de programare.

Vezi unde ne poți găsi


Papion sau cravata gratis la pachetul Perfect

Toți cățeii (domni, doamne, domnișori sau domnișoare), primesc cadou la pachetul Perfect un papion sau cravata eleganta (la alegere din multe culori/modele) - pentru a face și mai multă senzație când ies în lume. Dacă am putea, am spune că acum pleacă acasă „și mai Perfecți”. Dar nu o facem, pentru că PERFECT nu are grad de comparație.

Valabilitate: permanent, în toate locațiile.

Vezi unde ne poți găsi


Lasă ofertele să vină la tine

Nu rata nici o poză nostimă din saloanele Perfect Pet și rămâi la curent cu toate ofertele noastre speciale.

Ne găsești și pe Facebook