Promotii, gratuitati si oferte speciale

Un motiv în plus să ne vizitezi.


Până la 75 lei reducere la prima cosmetizare

Prima oara cu pisica sau cățelul la salonul Perfect Pet? Ai de la noi o reducere de până la 75 lei. Citește în continuare...

Încearcă experiența Perfect Pet cu o reducere de până la 75 lei la primul pachet complet. Ai 75 lei reducere la pachetul Perfect pentru câini sau 50 lei pentru pachetul Tuns&Strălucitor pentru câini sau pisici. Reducerea se aplică doar pentru câini / pisici cu microcip, este aceeași indiferent de greutatea patrupedului, nu se cumulează cu alte promoții la salon și trebuie revendicată prin completarea acestui scurt formular (click), cu cel putin 24h înainte de sosirea la programare. 


Prima consultație este GRATUITĂ - cu programare online

Economisești până la 120 lei în doar 2 minute

Programarea online la cabinet dureaza doar 2 minute si iti aduce primul consult gratuit. Este foarte simplu: am testat cu o mama in varsta de 65 ani si s-a descurcat de minune! Acceseaza https://programari.perfectpet.ro si profita de oferta destinata tuturor cateilor si pisicutelor ce nu au o fisa de cabinet la noi. Indiferent de varsta si cat de priceputi la calculatoare sunt.

Valabilitate: In toate locatiile, până la finalul lunii, pentru fiecare pacient ce nu are fisa la cabinetul nostru. Nu se aplica la cazuri de urgenta si consultatii ortopedie/neurologie.


Medalion Perfect Pet ID CADOU

Nu putem combate pierderea cățeilor sau pisicuțelor dar putem ajuta la reducerea fenomenului!

Am lansat medalionul & serviciul Perfect Pet ID.

Cum funcționează? Simplu:

  • Odată cu achiziția unui pachet cu tuns sau pachet medical anual, orice patruped primește GRATUIT medalionul metalic Perfect Pet ID
  • Codul unic al medalionului este asociat cu profilul Perfect Pet al patrupedului
  • Dacă cățelul sau pisica sunt pierduți, orice persoană îi găsește poate citi codul QR sau introduce manual codul unic pe pagina dedicată și află instant datele de contact ale proprietarului. În primă fază este disponibil un număr de telefon. În curând clienții vor putea adăuga un al doilea număr de telefon cât și un mesaj către eventualul găsitor (ex. o recompensa, avertizări medicale, șamd). Nu se publică numele proprietarilor, adresa poștală, etc - ci doar date necesare și utile pentru contactarea lor rapidă.

Medalionul nu înlocuiește microcipul DAR ajută la aflarea telefonului proprietarului fără a fi necesară deplasarea la un cabinet veterinar pentru verificarea / citirea microcipului. Recomandăm microciparea și înregistrarea conform legii a oricărui câine!

Față de medalionul clasic inscripționat cu număr de telefon, permite modificarea datelor de contact pe profilul patrupedului fără schimbarea medalionului cât și afișarea unor informații suplimentare despre patruped (varsta, sex, probleme medicale, șamd).

Serviciul de publicare a profilului Perfect Pet ID este mai departe oferit în una din următoarele condiții:

  • GRATUIT: dacă patrupedul a avut un tuns la frizeria noastă în ultimele 6 luni SAU dacă patrupedul beneficiază de un pachet medical anual
  • CONTRA COST(în curs de implementare): dacă condițiile de mai sus nu se respectă

 


10% reducere la tuns

Ne vizitezi des sau ai mai mulți căței/pisicuțe? Te răsplătim cu o reducere.

Primești 10% reducere la pachetele cu tuns sau tunsul simplu, dacă patrupedul tău a mai fost tuns la noi în ultimele 3 luni sau dacă vii la noi cu 2-3 caței / pisicuțe în același timp.


Plată servicii medicale în 30 zile sau 6 rate fără dobândă

Profită de avantajele achiziției prin intermediul magazinului nostru online.

Comandă pe magazinul nostru online (click) serviciile medicale cele mai populare  (vaccinări, pachete anuale, microcipare) sau vouchere valorice ce pot fi folosite pentru serviciile non-standard (urgențe medicale, intervenții chirurgicale, șamd) și alege una din cele 2 metode de amanare a plății:

  • peste 30 zile (prin PayPo, pe baza unei analize), fără să fi limitat la a deține un anume card bancar. Limita la prima achiziție este între 200 si 1500 lei în funcție de bonitatea ta, determinată printr-o analiză online în câteva secunde.
  • în până la 6 rate fără dobândă (cardurile acceptate sunt: StarBT, Alpha Bank, Garanti Bank, Credit Europe). Valoarea maximă este cea aferentă cardului de credit.


Programare online Întreținere Gratuită

Fără apel telefonic, de oriunde, la orice oră.

De acum pachetele de Întreținere Gratuită - Strălucitor Gratuit (primite în urma cosmetizării complete prin pachetulu Perfect) pot fi programate și direct online, fara apel telefonic.

Interfața de programare este aceeași folosita și pentru serviciile medicale, disponibila pe https://programari.perfectpet.ro (click)

PS: Sistemul este în teste. Dacă pe interfața online nu găsești un loc suficient de curând, ne poți apela telefonic pentru programare, fiind posibil sa putem identifica un loc ce nu este încă disponibil online.


Ecografie inclusa în Pachetul Preventiv

Același preț, servicii mai bune, sănătate mai multă.

Acum pachetul Preventiv include și o ecografie de vezică urinară.
Atât cățeii cât și pisicuțele au frecvent probleme generate de prezența cristalelor (nisipului) în vezica urinară, în unele cazuri chiar ajungându-se la formarea unor "pietre" de dimensiuni considerabile.
În lipsa investigațiilor preventive, problemele se află de cele mai multe ori prea târziu, iar tratamentul este frecvent unul chirurgical.
Prin introducerea examenului ecografic in pachetul Preventiv, contribuim la detectarea din timp a problemelor și simplificarea la maxim a tratamentului necesar pentru menținerea lor sub control.

Vezi informații despre Pachetul Preventiv aici(click). Daca deja ai un pachet Preventiv activ, programează ecografia prin formularul online(click) chiar acum.

Dacă dorești sa achiziționezi Pachetul Preventiv prin facilitățile financiare disponibile pe magazinul nostru online (plata în 30 zile sau plata în până la 6 rate), poti vedea produsul aici(click).


10% reducere la Fashion în ziua tunsului

E timpul pentru o geacă sau un ham nou?

Alege să echipezi patrupedul cu o haină sau un ham Puppia sau Puppy Angel în aceeași zi cu tunsul și noi îți oferim o reducere de 10%.


Jucărie cadou la pachetele cu tuns

Rosu sau portocaliu? Ce preferă patrupedul tău?

Cadou la tuns - cățeii la pachetul Perfect și pisicuțele la pachetul Tuns & Strălucitor, pot opta la alegere între una din cele 2 jucării disponibile.


Duminica e Happy Sunday cu -10%

Bucuroși de oaspeți. Avem reducere 10% la petshop și cabinet&farmacie.

În fiecare duminică, în locațiile fizice avem reducere 10% la produsele din magazin&farmacie cât și la toate serviciile standard din cabinet (mai puțin urgențe medicale și chirurgii). Reducerea se cumulează cu alte oferte. Reducerea nu se aplică la serviciile de frizerie.


2 pachete la preț de 1

La fiecare pachet Perfect primești gratuit peste o lună un pachet Strălucitor (spălat, tăiat unghii, curățat urechi). Pachetul gratuit poate fi efectuat in intervalul Luni-Vineri (nu in weekend). Pentru că e păcat ca amicii noștri să nu arate Perfect cât mai mult timp.

Valabilitate: promoție permanentă, valabilă pentru căței sub 20kg, în toate locațiile, pe bază de programare.

Vezi unde ne poți găsi


Papion sau cravata gratis la pachetul Perfect

Toți cățeii (domni, doamne, domnișori sau domnișoare), primesc cadou la pachetul Perfect un papion sau cravata eleganta (la alegere din multe culori/modele) - pentru a face și mai multă senzație când ies în lume. Dacă am putea, am spune că acum pleacă acasă „și mai Perfecți”. Dar nu o facem, pentru că PERFECT nu are grad de comparație.

Valabilitate: permanent, în toate locațiile.

Vezi unde ne poți găsi


Lasă ofertele să vină la tine

Nu rata nici o poză nostimă din saloanele Perfect Pet și rămâi la curent cu toate ofertele noastre speciale.

Ne găsești și pe Facebook